HAWAIIAN POKé BOWL GENK SHOPPING 1

Recentebeoordeling


4 sterren uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Genk Shopping 1. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 17:51 De bestelling is 1u en 20 minuten later gebracht dan het uur dat ik had opgegeven...
28 mrt 2024 om 14:31 Bestelling werd op gevraagd tijdstip geleverd.
25 mrt 2024 om 19:32 Het is 2 u geleden dat ik mijn besteling heb geplaats en hij is er nog niet
23 feb 2024 om 20:17 Het duurde meer dan een uur voor bezorging.
17 feb 2024 om 18:08 Ten eerste vind ik dat pokebowls veel te weinig worden geapprecieerd, elke keer weer geniet ik van elke hap! En het is bovendien ook nog eens gezond! Ook super vriendelijke en snelle levering. Bedankt
12 feb 2024 om 13:53 Geen stokjes bijgekregen
16 jan 2024 om 9:02 Volledig verkeerde bestelling ontvangen. Ik vraag mij af hoe moeilijk het kan zijn om een briefje af te lezen.
29 dec 2023 om 15:17 Ik krijg telkens een andere saus dat vind ik minder want ik lust ze niet allemaal graag en ik ging ervan uit dat je standaard steeds dezelfde krijgt maar is dus niet. Volgende keer uirzoeken welke ik kust en aanduiden.:-)
11 dec 2023 om 13:24 Waren het drinken vergeten !
5 dec 2023 om 21:13 De allerslechtste bezorging ooit,… na EEEN UUR!!!! gewacht te hebben bij mijn kapster, is de bezorger er gewoon vandoor gegaan met mijn BETAALDE eten. Na 10x te bellen kon ik zelf mijn betaalde eten toch gaan afhalen, NOOIT MEER!!!!!
16 okt 2023 om 19:14 De extra toppings die besteld waren... not delivered as ordered. Spijtig.
30 aug 2023 om 18:09 Snel , vriendelijke bezorger en lekker. Ik vraag me alleen af of de large bakjes kleiner zijn geworden of ik gewoon meer eet omdat het zo lekker is hahaha ik deed 2 tot 3 keer eten met een large bakje en nu ineens is ie op ,